Categories
Без категория

Стилиян Петров проговори за завръщането си във футбола! Важно обръщение! – gp-gallery.com

Бившият национал на България Стилиян Петров е загрижен за бъдещето на любимия си Астън Вила, който изпадна от Премиърлийг и сега ще трябва да участва в първенството на Чемпиъншип. „В клуба трябва да са наясно, че ако не успеят незабавно да се завърнат във Висшата лига, ще последват трудни години“, заяви Стенли пред „Бирмингам Мейл“.

Самият той вече изяви готовност да се завърне в игра за Вила, след като пребори левкемията и от месеци насам тренира усилено. Това лято полузащитникът ще навърши 37 години, но е убеден, че може отново да бъде на висота.

„Астън Вила трябва да се подготви за най-важната година в историята си – продължи той. – Ще бъде много трудно в Чемпиъншип, защото там има много повече мачове през много малко дни – вторник, събота, вторник, а освен това те очакват и доста пътувания. Ето защо се нуждаеш от силен състав за битки, за да можеш да запишеш добри резултати. Всички трябва да се обединят в името на успеха – както ръководството и футболистите, така и запалянковците“.

Стилиян изчаква назначаването на нов мениджър на отбора, който да каже дали го иска в състава си. Петров призна, че вече са му звъняли и от други клубове, което е гаранция, че през лятото той ще поднови кариерата си.

Източник: БЛИЦ