Categories
Без категория

Станаха ясни участниците във ВИП Брадър. Ето кои са те.

Йорданка Христов и Евгени Минчев са част от звездите в новия сезон.

Днес беше проведена специална пресконференция от продуцентския екип на предаването. На нея бяха потвърдени част от участниците, които ще влязат в къщата на ВИП Брадър, както и беше разяснен регламентът на новия сезон на предаването. Мотото на „петия ВИП“ ще бъде „Образцов дом“ – добре позната табелка за престиж от времето на социализма.

Най-интересното нововъведение, с което продуцентите ще се опитат да ни привлекат вниманието е факта, че „участниците“ ще трябва да приемат заповеди не само от „Гласът на Брадъра“, но и от двама от техните съжители, които ще сформират т.нар. „Политбюро“. Не е ясно кои ще бъдат те и как ще бъдат избрани. От екипа пазят в изненада тази подробност.

Нико Тупарев потвърди, че участие в новия сезон на най-гледаното българско риалити ще вземат Евгени Минчев и Йорданка Христова. Той отказа да коментира появилите се спекулации в медиите относно останалите участници в къщата. На въпрос дали ще има скъпоплатена чуждестранна гост звезда, продуцентът на предаването заяви, че са поканени две личности и ако нещо не се обърка вероятно ще ги видим в къщата!

Известните личности, които ще влязат в къщата според последните спекулации са; Албена Вулева, Криско, Кали, Росица Кирилова, Тити Папазов, Влади Въргала, Ели Гигова и Иво Аръков. Към тях се очаква да се присъедини аржентинската Световна легенда във футбола – Диего Армандо Марадона!

коментар(и)