Categories
Без категория

Специалисти в ефир: Всяка болест и неразположение означават паразит! Ето как да се прочистите – gp-gallery.com

Лимфата, паразитите и имунитета на човека са пряко свързани. Причината е, че паразитите живеят в лимфите. Те са изключително устойчиви, необходима е висока термична обработка на храните, особено на рибите, при които има изключително много паразити. Това коментираха специалисти в предаването „На кафе” по Нова тв.

Човек от паразитите няма как да се опази, защото те са навсякъде. Затова пък всеки може да прочиства лимфите си редовно, тъй като здравословното състояние на човека, зависи от чистотата на лимфата, обясни д-р Татяна Костадинова.

Оплакванията при паразитоза на лимфите могат да бъдат най-различни – възпаления, хронична умора, всякакви неразположения на храносмилателния и чревния тракт, чести настинки. Разбира се, нещата не бива да се абсолютизират. Една болест, означава един паразит. Освен всичко друго, при всяко едно заболяване, трябва да се търсят паразити – това трябва да го знаят както лекарите, така и пациентите, посочи д-р Мария Папазова в ефира на Нова тв.

Всички нобелови награди в медицината напоследък са в областта на паразитологията. Паразитите живеят навсякъде и във всички, коментира д-р Костадинова.

Как да се изчистим?

Лук, чесън, сладка папрат, сурови тиквени семки, семето от папая, кора от зелен орех, пелин, карамфил, екстракт от кора на зелени орехи. Това са част от храните, които помагат за унищожаването на паразитите. Успешно е лечението и с биорезонанс, който освен че диагностицира, е и отлична терапия, посочи д-р Костадинова. Като почистващ режим тя посочва и уринотерапията. Тя преди всичко е философия на над 5000 години, коментира тя.