Categories
Без категория

Софи Маринова свали 10 кила, гладува за Гринго – gp-gallery.com

Само за два месеца ромската перла Софи Маринова се промени до неузнаваемост. Певицата е отслабнала с около десет килограма, а откакто е с новото си гадже Гринго, продължава да слабее.

Тодор, както е истинското име на изгората на фолк звездата е стимулът на Маринова да влезе във форма, след като от известно време се беше запуснала и не се грижеше особено за външния си вид.

Гринго обаче успя да промени това. Младежът, който е доста по-малък от гласовитата дива, работи като охранител в Германия и така й е завъртял главата, че Софи още не може да осмисли случващото се, издават запознати.

„Софка в един момент загуби надежда, че ще намери човек, който да я разбере и да е до нея. Сега обаче не може да си намери място от радост”, издават близки до Маринова.

Самата фолк певица признава, че е лудо влюбена в младото си гадже и най-сетне се чувства спокойна за бъдещето си. А хубавите емоции се отразяват добре на певицата — тя се е подмладила и отслабнала значително, пише „България днес”.

„Не ми пука, че е по-млад. Искам да имам деца от Гринго. Ще побързаме, че времето си лети, няма какво да чакаме”, категорична е изпълнителката.

loading…