Categories
Без категория

Софиямед обяви какво е състоянието на Митьо Очите към 05.07! – gp-gallery.com

Димитър Желязков-Митьо Очите продължава да е в столичната частна болница „Софиямед”. Това потвърдиха от лечебното заведение. На 30 юни Очите претърпя операция на уретер. Към днешната дата той продължава да е в „Софиямед” въпреки слуховете, че може да замине на лечение в Израел, пише „Флагман“.

„Да, в нашата болница е, в стабилно състояние в момента, контактен, в съзнание“, каза Ангелина Петкова от клиниката.

На въпрос защо са се съгласили да приемат за лечение Митьо Очите, след като няколко водещи болници в София са отказали, Петкова отговори: „Не мога да коментирам решенията на останалите болници. Мога да кажа, че това е пациент, който има права. На него му се полага да получи достъп до висококачествена медицинска услуга. Съответно ние нямаме законово право да му откажем.”

Припомняме, че Димитър Желязков-Митьо Очите пострада на 8 юни в Слънчев бряг в заведението “4 You”, което неофициално се управлява от Божидар Кузманов-Божо Кравата.
Очите пристигнал с десетки свои гардове, но бил пресрещнат със стрелба от хората на Кравата. В резултат на това един от телохранителите на Желязков бе убит, а самият той бе тежко ранен.

Източник: БЛИЦ