Categories
Без категория

Собственици на уеб сайт „убиха“ Димитър Рачков

Разпространиха лъжлива новина за смъртта на Рачков.

За пореден път се доказа, че в България законите не работят и никой не ги зачита. След скандала със „смъртта“ на Никол Станкулова, която за щастие е жива и здрава и всеки ден ни радва със своето присъствие на екрана, вчера отново станахме свидетели на поредната грозна постъпка от страна на печално известния сайт e-novini.com.

Те разпространиха лъжливата информация, че водещия на Господари на ефира и любимец на народа Димитър Рачков е починал. Освен това обещават и „видео“ от трагичния инцидент. Известният комик обаче, е напълно здрав и в перфектно състояние. Той сподели в ефира на Нова телевизия, че ще съди собствениците на сайта, но се притеснява за всички негови познати и приятели, които са се притеснили от лъжливата информация поднесена им от собствениците на сайта, които са готови на всичко, за да си спечелят малко повече трафик!

Интересното в случая обаче, е защо този сайт все още продължава да съществува и какви мерки бяха взети спрямо него от страна на закона. Всеизвестно е, че Никол Станкулова заведе дело срещу тях, но както виждаме – нищо не се е променило!

Остави твоят коментар

коментар(и)