Categories
Без категория

Сложиха рога на Галена – gp-gallery.com

С екстравагантни рога се сдоби поп фолк певицата Галена. И не не мислете, че някой е посмял да изневери на красавицата. Съвсем не – тя просто следва модата и се окичи с така популярната напоследък прическа… Родните светски персони напоследък сами си слагат рогата, пише ПИК бг.

Това е най-новата мода сред елита, която е на път да се превърне в мания. Де що има певица или моделка се втурна сама да се преобразява на еленче. Зевзеци се бъзикат, че и без това гаджета и съпрузи им ги слагат.

Една от първите, които се окичи със странната фризура бе Михаела Филева. Тя се издокара с два рога в клипа към парчето си „Инкогнито“, но тогава фризурата не беше забелязана.

За разлика от нея известната като Тоца Крокодила миска Антония Петрова предизвика истински фурор, като се появи в подобен вид в коментарното студио на „Биг Брадър“ преди няколко месеца. Уж се прави на сериозна жена и парадира с диплома на юрист, а става смешна с безумната си прическа.

Нейната визия обаче предизвика родните звезди да луднат по абсурдната прическа и няколко седмици по-късно чалгаджийката Деси Слава вече уплаши феновете си като се появи в същия вид в клипа си „Смени паролата си“.

Малко по-различна, но подобна беше прическата и на миньончето Мария за поредната си песен „100 нюанса розово“.

Сега и Галена, която явно изостава от своите посестрими показа смелост и сложи рогата, но визията й предизвика бурия от неодобрителни коментари сред феновете. „Защо всички се правите еднакви. Изобщо не ти отива. Виж се на какво приличаш, няма нищо човешко в теб“, са само част репликите на недоволните почитатели.