Categories
Без категория

Словесна война между Албена Вулева и Венета Райкова

Двете влязоха в остър разговор в Голямата уста.

Отношенията между двете дами са обтегнати от край време. Фитилът на тяхната омраза беше „подпален“ от майката на Вулева, която наскоро заяви, че Венета Райкова никога не е била шеф на Албена Вулева и дори се е изявявала като чистачка в Евроком. Това силно подразни водещата на „Голямата уста“, която все още продължава да търси справедливост и да докаже, че в думите на семейство Вулеви няма нищо вярно.

За да „изчисти“ имиджа си тя публикува снимка на трудовата си книжка във Фейсбук, на която отчетливо се вижда длъжността „директор в Евроком“. Явно това не е достатъчно, за да задоволи егото на Райкова и тя потърси самопризнание от Вулева. Известната като водеща на „Сигнално жълто“ обаче, категорично отрече Райкова да й е била шеф в Евроком и дори потвърди думите на майка си, че Венета е изхвърляла боклука в телевизията.

Видмо това не се понрави на водещата на „Голямата уста“, но тя успя да запази самоконтрол и продължи с провокациите си. Венета припомни на Вулева случката в хипермаркет ХИТ, където беше уловена да краде козметика. Участничката във ВИП Брадър обаче, категорично отрече да има нещо вярно в тази информация и според нея от магазина си правят реклама на нейн гръб!

Остави твоят коментар

коментар(и)