Categories
Без категория

След резила в „Капките“ Преслава постави нови условия на Халваджиян – gp-gallery.com

Преслава не спира да се резили в последно време, а комплексите й я подтикват да проявява неистови претенции пред всеки и навсякъде, откъдето може да вземе лев или да показва позьорските си умения, съобщи HotArena.

Чалгарката и „Пайнер“ поставяха на няколко пъти условия за високи стойности на хонорарите, които певачката взе от „ВИП Брадър“, а сега ще източи и от „Като две капки вода“.

Пазарлъците и ламтежите не бяха достатъчни на Преслава, та да се кротне най-накрая и да го раздава по-скромно, ами напротив. Брюнетката не спира да капризничи пред продуценти.

Най-новата клюка е, че след критиките след Наградите, излагациите й по заведения и честата смяна на мъже, както и след острите реплики на Фънки по неин адрес, изпълнителката на „Водка с утеха“ ще се бори да получи безупречни условия за участията към различните ТВ предавания, гарантиращи й, че няма да се изложи по никакъв начин и няма да създаде повод за ругатни по репутацията й.

И по-конкретно – изявила е претенцията пред Маги Халваджиян тя лично да си избира превъплащенията си в „Като две капки вода“, спрямо нейните певчевски и артистични възможности.

Тоест – ще се нагласят така нещата, че като натисне бутона, той ще се спре на онези образи, които тя предварително е заявила, че е способна да влезе в тях. И всичко това ще се случи точно така, тъй като Маги се е съгласил с поредната наглост на фолк фурията.