Categories
Без категория

След изгонването на Евгени Минчев – ВИП Брадър отново нагласен!

Евгени Минчев отново сътвори скандал във ВИП Брадър

Изгонването на Евгени Минчев от ВИП Брадър, предизвика много скандали и слухове, като отново се заговори, че риалити формата е нагласен, и че всичко е ясно, още преди началото на шоуто.

По всичко личи, че паркетният лъв беше наясно с изгонването си, още преди то да бъде съобщено от Ники Кънчев, като тук светските хроникьори се организираха около 2 основни тези, за изгонването на Лорда. Едната е, че той е отказал да подпише допълнителен анекс към договора си, с който да даде неограничени права на продуцентите, но и съответно да получи повече пари. Самият Евгени Минчев сподели, че самостоятелната стая е било едно от исканията му, а от тази привилегия се възползва и Йорданка Христова.

Втората теза е, че продуцентите на ВИП Брадър – Нико Тупарев и Радо Тушев, са били бесни от своеволията на ПР специалиста и от това, че той не се съгласява с тях, и са решили да го накажат с номинацията на Венета Райкова и Сие.

Кое е вярното и дали изобщо това е била идеята за изгонването на една от най-колоритните личности в шоуто, не е ясно, но пък веднага се заговори, че и този сезон на Големият брат е нагласен и че всичко се знае от самото начало и че зрителският вот само пълни касата на шоуто, а не определя съдбата на участниците.

Остави твоят коментар

коментар(и)