Categories
Без категория

Слави Трифонов и Ку-ку бенд взимат по 40 бона на участие!

Въпреки високите тарифи, Слави и бендът са затрупани от работа.

Това е тарифата, която е определил Дългият за частни партита, концерти и абитурентски балове. Трябва да отбележим обаче, че цената е само за един час. В случай, че искате да си наемете само бендът, то ще трябва да се сбогувате с 25 бона, а тарифата на Трифонов пък била 15 000 лева. Възползвали се от услугата информират, че има определени отстъпки, ако наемете бендът и Дългия за повече от 1 час пеене.

По този начин Слави Трифонов се превръща в един от най-скъпоплатените български музиканти. За справка Анелия и Преслава взимат по 8 бона за участие, а Кралят на поп-фолка – Азис, взима едва 10 бона. Единствено Лили Иванов може да се похвали с по-голям хонорар. Естрадната легенда взима между 50-100 бона, за да забавлява хората.

В случай, че искате да си наемете само определени лица от екипа на Слави – Годжи, Гъмзата, Грахич или някой от останалите певци, то тарифата е между 2 и 3 хиляди лева. При актьорите цената е малко по-висока. Краси Радков и Виктор Калев се котират на цена от 4 до 5 бона за 60 минути, а Мариан Бачев и Тодор Башиянов взимат около 2 бона. Тук е моментът да отбележим, че половината от сумата отива в джоба на Трифонов, а останалата за подчинените му.