Categories
Без категория

Слави Бинев официално се извини на Сашо Диков

Той гостува в предаването на Сержанта.

Политикът от партия ГОРД и депутат в 43-тото Народно Събрание от „съюза“ Патриотичен фронт беше гост в предаването „ДикOFF“. Една от причините, поради които той беше поканен от Сашо Диков е конфликта, който се разрази между двамата през седмицата. Припомняме, че Слави Бинев нарече Диков „Безчленен“ и използва още много други нелицеприятни думи и ругатни по негов адрес. Причината за „гневното поведение“ на политика в сутрешното предаване на Нова телевизия „Събуди се“ бяха твърденията на Бинев, че Диков постоянно го преследва с провокативни въпроси.

Реклама:

В крайна сметка Слави Бинев прие поканата на Диков и публично му се извини за обидните думи, които изрече по негов адрес. Водещият от своя страна прие извиненията на политика и продължи с провокативните въпроси. Той подхвана темата за паричното състояние на Бинев и директно го попита как е успял да стане един от „младите милионери на прехода“. Депутатът от Патриотичния фронт отговори заволюирано на въпроса и сподели, че никога не е участвал в „приватизацията“ на държавните предприятия.

Бинев изрази подкрепата си към новия кабинет и сподели, че вярва в новото правителство и се надява Бойко Борисов да оправдае доверието, което му е гласувано от страна на Патриотичния фронт.

Остави твоят коментар

коментар(и)