Categories
Без категория

Скрити камери в часовник – най-ефективния начин да не те забележат

Желаете да проследите някого, но не бихте искали той да забелязва, че го следите? Тогава защо не помислите за възможността да използвате новите технологии за тази цел. Всизвестен факт е, че в миналото редица тайни агенти са се справяли със своите задачи, а именно да проследят някого , при това съвсем незабелязано.

С напредъка на технологиите, обаче, на пазара започнаха да се предлагат най-различни уреди за проследяване, звукозаписни устройства, както и скрити камери със сензори за движение, дори и такива с нощно виждане. А как бихте реагирали на факта, че вече е съвсем възможно да пренасяте в себе си скрита камера, дори и в ръчен часовник?
Да, това е съвсем достъпно днес и бихте могли да го намерите в магазините, които предлагат шпионски продукти и антишпионски пособления. Независимо каква е причината, която ви е довела до това решение, този чаовник би могъл да ви свърши страхотна работа.

Какво ще кажете за часовник с камера за гласова индикация? Ако смятате, че този продукт е точно за вас, то почакайте да разберете за останалите му допълнителни функции. Освен, на пръв поглед, изглеждащ като съвсем нормален ръчен часовник, при това – модерен, този уред, разполага и с вградена камера, която би могла да заснеме всеки един недоброжелател, без дори да забележи, че го снимате.

Камерата на този часовник работи с три режима на работа, както и притежава четрити инфрачервени свето диода, които ви осигуряват възможността да го включите ръчно, за да можете да снимате, както през деня, така и когато слънцето залезе. Аудиозаписът, както и видеозаписът, заснет и записан от този часовник е с пълна резолюция, което от своя страна ще допринесе да чуете и видите съвсем ясно заснетите образи и записан глас.

Така, докато този часовник със скрита камера е на ръката ви, вие можете съвсем спокойно да направите дори и снимки. Друга допълнителна функция на ръчния часовник, със скрита камера в него е, че притежава и система за гласова активация. В случая не ви трябват кодови думи, които да назовете, а е достатъчно само шумът около вас да се увеличи. Именно това е момента, в който вашето преносимо шпионско устройство ще започне да заснема всичко случващо се около вас.

Този тип часовници, обикновено разполагат с литиево-полимерна батерия, която ви дава възможността да го екслоатирате в продълбение на час, и то при непрекъсната работа на вашата камера. А вградената му памет ви позволява да разполагате с 4GB свободна памет, която би могла да запамети всичко случващо се около вас.

коментар(и)