Categories
Без категория

Скандал беляза първия учебен ден в 112-то училище в столицата

По безумен начин беше открита учебната година в столичното 112-то.

Безумен скандал се разрази с откриващата церемония за първия учебен ден в 112-то основно училище „Стоян Заимов“. Всички деца, родители, роднини и други хора, които трябва и искат да присъстват на откриването на учебната година е трябвало да присъстват в 9 часа сутринта, но какво се случва!

Всички пристигнали в уречения час и били неприятно изненади от новината, която им е била съобщена от ръководството на училището. Те се „извинили за неудобството“ и ги поканили да дойдат в 11:30, тъй като очакват „височаещ гост“ в лицето на временната министърка на образованието Румяна Коларова и не могат да започнат церемонията без негово присъствие!

В интерес на истината обаче, трябва да отбележим, че на страницата на училището във фейсбук и на страницата на МОН е отбелязан начален час 11:30 за старт на новата учебна година, но трябва ли всички родители да имат фейсбук, за да научат тази новина, питат възмутено хората, които са отишли два часа и половина преди началото на събитието и са отложили ангажиментите си заради това!

Остави твоят коментар

коментар(и)