Categories
Без категория

Скандалът между Иво и Наско продължава извън Къщата на ВИП Брадър

Двамата продължиха спора в предаването Голямата уста.

Продуцентите на ВИП Брадър само могат да съжаляват, че двамата напуснаха предаването точно в разгара на скандала. Видно е за всички, че оттогава Иво Аръков и Наско Месечков не могат да се понасят. След като си размениха остри думи в Къщата на ВИП Брадър и злословиха по свои адрес в предаването „На кафе“, то конфликта между тях не е приключил и все още има какво да си кажат по тази тема.

Реклама:

Във вчерашния последен епизод на „Голямата уста“ за този сезон на ВИП Брадър, двамата бяха гости на Венета Райкова заедно с всички останали съквартиранти, които напуснаха Къщата през последната седмица. Блондинката повдигна темата за скандала между тях и буквално им „запали фитила“. Наско Месечков продължи да отрича, че е имал някакви любовни отношения с този политик, който е бил на въпросната среща и дори набеди Иво Аръков за долна клюкарка.

От своя страна Аръков не му остана длъжен и за пореден път сподели, че смята поведението на Месечков за недостойно и далеч от представите му за това как трябва да се държи един мъж в такава ситуация.

Остави твоят коментар

коментар(и)