Categories
Без категория

Скандално разкритие: Жени и Тачо печелят ВИП Брадър

Продуцентите са режисирали всичко от самото му начало.

Вече свикнахме победителя във ВИП Брадър да бъде определян не чрез вота на зрителите, а от страна на продуцентите. По този начин например жената на морския гларус Здравко спечели първото издание на предаването в конкуренцията на певицата Деси Слава. Също така съмнителен изглеждаше триумфа на Миро в третия сезон на Биг Брадър, а какво да кажем за достигането до финала на скандалната бизнес дама Ваня Червенкова.

Все по-упорито се мълви, че Жени и Тачо ще спечелят предаването. Това е било част от условието на двамата, за да влязат в предаването. По този начин те ще увеличат значително хонорара си. Според жълтите медии всичко, което се случва около тях е било предварително режисирано. Дори изхвърлянето на Тачо и връщането му в Къщата е било по сценарий. Може би сте забелязали как Ники Кънчев се опитва да изгради добър образ на Тачо в очите на зрителите. Това съвсем не е случайно.

Очаква се на финала да достигнат Жени, Тачо, Влади Въргала и Албена Вулева, които са истинските фаворити на зрителите. Това ще се направи с цел, за да може да бъдат събрани повече пари от зрителските есемеси!

коментар(и)