Categories
Без категория

Скандални снимки! Джино мачка дупето на Джена – gp-gallery.com

Със супер скандални снимки на Джена от времето, когато беше с Джино, разполага HotArena. Палавите фотоси могат да накарат певицата наистина да се изчервява.
Уж скромната и примерна певица, която не се забърква в скандали, стои далеч от интриги и се старае да не попада в центъра на любовни триъгълници, проявява невероятно разкрепостено поведение и то на публично място.

Единият от кадрите е правен на яхтата на Джино, докато Джена охотно се дупи пред фотоапарата. При това е ясно, че на провокативната сценка са присъствали и трети лица, тъй като ръцете на милионера са заети с и без това късата пола на изпълнителката.

Другата снимка пък е правена направо на кея, където не само Джино и приятелите му, но и вероятно половин Чикаго се е насладило на задните части на Джена. Певицата доволно е оставила гаджето си публично да я опипва по задните части, без въобще да се притеснява, че някой може да ги види.

Самата изпълнителка несъмнено има от какво да се изчервява, тъй като не е свенила да прави такива неща и то на обществени места, където всеки може да я види. Неслучайно към днешна дата певицата има защо да се притеснява, тъй като не само бившия й любим явно се е наслаждавал на прелестите й.