Categories
Без категория

Скандалната певица Лейди Би: Питах мама дали може да пея по лепенки на зърната – gp-gallery.com

Скандалната Лейди Би мина всички граници и вече ходи по участията си топлес. Бойка Щерева, както е истинското й име, прикова вниманието на хората с големите си гърди и прикритите с лепенка зърна. Макар скоро да не се е показвала в медийното пространство и почти не дава интервюта, Лейди Би се съгласи да говори за скандалите около нея единствено и само пред „ШОУ”. – Лейди Би, какво е това топлес шоу, което представяш по клубовете в България? Как ти хрумна тази идея и не те ли е срам да пееш по цици?

– Този темперамент и разкрепостеността ги нося в себе си. Обичам атракцията и нещата да се случват по ръба. Определено в началото се позамислих, защото е нещо доста смело.

Но първото нещо, което направих, е да отида и да попитам моята майка дали има нещо против. Тя е сериозна жена, стоматолог, но е запозната с шоубизнеса в световен план. Моята майка беше първият човек, който ме подкрепи в това нещо, което леко ме учуди. След това нещата много лесно се получиха, изненадана съм от успеха си.

Шоуто ми не е нещо конкретно, което да опиша. Аз съм изпълнител, който не е скучен и обича да забавлява хората. Няма да се хваля колко добър изпълнител съм, това хората са го видели. Но за да бъде интересн и да умее да весели публиката си, един изпълнител трябва да се надгражда.

Наблягам на една по-скандална визия, еротична, която е подкрепена със сценични костюми. Бюстът не е открит изцяло, имам лепенки на зърната, но си е доста скандално и най-вече нестандартно за България. Ясно е, че в света не съм го измислила аз и има много певици, които са се снимали така – Риана, Майли Сайрънс, Бритни Спиърс, „Спайс гърлс” са излизали чисто голи на концерт и т.н.

– Опитват ли се пияниците по дискотеките да пипнат гърдите ти?
– Аз съм разкрепостена и секси и тези неща ги е имало още преди да съм топлес. Най-интересното е, че освен да пея на сцената, по някое време тръгвам сред хората. Те наистина много се радват, но

никой не смее да ме докосне

и да ме закачи. Усещам някакво отношение и уважение, много е странно. Може би не съм попаднала хептен на простаци. Досега не съм имала случай някой толкова просташки да иска нещо. Има предложения от сорта на „Може ли да пипна?”. Тогава казвам, че не може да се пипа, гърдите ми са само за гледане. Няма просто как да се случи това – не е консумация, това е атракция. За кратко време успявам да вляза под кожата на хората, защото съм много земна и това е един добър коз в този бранш. Счупвам бариерата между изпълнител и публика.

– Попаднах на информация в Интернет, че твои почитатели наддавали за гърдите ти?
– А, да (смее се)! Това се случи на едно участие в Банско и всичко беше като на шега. Наистина започнаха да наддават, след като аз ги подканих.

Казах тогава: „Вижте какво, не ми хвърляйте салфетки. Няма мисъл от тях. Като ще хвърляте нещо – хвърляйте пари!”. Те всичките бяха баровци и знаеш, че обичат да се показват и да демонстрират финансовото си състояние. Получи се едно наддаване и игра на кой е по-велик. Изкарахме едни допълнителни пари, уж на шега. Не е станало нищо пошло, освен че имаше питания отново за снимки и пипания по гърдите ми.

– Всъщност, за да стигнеш до това шоу, ти лягаш под ножа за нови цици, нали така?
– Да, разбира се! Няма как със старите да го направя. За да се прави такова шоу, то гърдите трябва да са наистина много хубави и да имаш самочувствие да ги покажеш. Все пак съм родила, кърмила и всичко е човешка природа, трябваше да ги оправя.

Но всъщност аз нямам силикон

както си мислят повечето хора. Това са си моите гърди, които стоят повдигнати и даже умалени. Има стягане, повдигане и оформяне на бюста. След година мисля да се подложа на нова операция, вече със силикон. Не много, но трябва да се сложи, защото тази природа, тази гравитация (смее се)… Друго си е, когато силиконът влезе под мускула. Самият мускул придържа импланта и гърдата стои твърда, не мърда. Специално за шоубизнеса е много подходяща.

– Ние говорим за голота, но пропускаме да кажем, че всъщност си много добра певица и би повалила половината изпълнителки, ако се изправят срещу теб с микрофон в ръка?…
– Много бих искала да има такъв конкурс или както искаш го наричай, с най-голям кеф бих застанала с големите певци, не само в България. Не се страхувам грам и ще е предизвикателство. Колкото и нескромно да звучи, аз по нищо не отстъпвам на световните зведи. Единственото, което липсва на мен и другите артисти в страната ни, е голямата сцена с много декори, пироефекти и екип от танцьорки. Един цялостен спектакъл, за който са нужни адски много пари, както и време. Трябва да се отдадеш изцяло на това нещо, да посветиш живота си на него. Размерите на България не го заслужават. Ако си звезда в Щатите или Русия – представи си колко концерта можеш да направиш. Тук просто е безсмислено, ако трябва да разчиташ само на България. Тя е много малка, а отделно да не говорим за продажби на музика, каквито вече няма. Като по-млада бях по-ентусиазирана и влагах повече от себе си. Не че сега не се боря, просто вече съм по-зряла и имам някакви други приоритети – семейство, дете и т.н.

– В личния си живот почиташ ли морала, тъй като, ако съдим по сценичния – той е потънал дълбоко, досущ като „Титаник”?
– Ако нещата, които правя в работата, са пошли за някои хора – О.К. На мен ми доставя удоволствие да правя шоу по този начин. Винаги са ми харесвали атрактивните изпълнители и съм взимала пример от такива артисти – Майкъл Джексън, Джанет Джаксън и т.н.

Трябва да има атракция и провокация

в поведението. Който както иска да го приема. В нормалния живот съм по-задръстена. Много съм различна, не се глася толкова. Почивам си от този образ на Лейди Би. В много случаи дори не ме разпознават, което е добре за мен, защото свободата е ценно нещо. Замисляла съм се колко е тежко на звезди като Мадона и Бионсе например. Това е толкова тежка корона, не можеш да се отпуснеш и да се разходиш като обикновен човек. В самото начало, когато стартирах и бях от първите бунтарки, ме разпознаваха. И колкото и хубаво и приятно да беше, в същото време тежеше. В много случаи съм се депресирала от цялото това внимание и да не можеш да се отпуснеш, ужасно е. Добре е да си един на сцената и друг в живота, да можеш да си почиваш от цялото това нещо.

– Кога направи сефтето с мъж?
– Хм (замисля се)… Било е 9-и или 10-и клас, имах си сериозен приятел. За щастие той беше девствен и аз също. И всичко се случи като в приказките. Нямаше разочаровани, обидени, отхвърлени и изоставени. Изкарахме си една едногодишна връзка и след това се разделихме. Чувала съм какви ли не неща, затова съм благодарна, че имах късмет с него. Тези първите неща е важно да са свързани с по-малко стрес и разочарование, защото психиката на тийнейджъра е по-лабилна.

– А с жена опитвала ли си?
– Разбира се. Не съм го търсила, не съм го целяла. Случило се е няколко пъти, случайно, но пък беше много хубаво. Имам чувството, че жените по-добре се оправят, по-добри любовници са от мъжете. Ние сме по-нежни и чувствени, знаем какво точно да направим, което на нас самите ни харесва. Ако ме докосне една жена, ще го направи по начина, по който иска тя да бъде докосвана. Всичко е твърде индивидуално, не всички мъже са еднакви. Но жените са добри в леглото, определено.