Categories
Без категория

Синът на Батето: VIP Brother не успя да ми плати хонорара

„Не могат да ми платят от ВИП Брадър“ – заяви Тодор Славков.

Един от спряганите участници за влизане в новия сезон на предаването „Образцов дом“ беше Тодор Славков. Той е бил сред фаворитите на продуцентите предвид неговото минало и ясно изразената му подкрепа към социализма. Поради финансово естество обаче, синът на покойния Иван Славков не е сред „виповете“, които обитават къщите на Брадъра.

Самият той обяви, че е имало първоначални разговори между него и продуцентите, но в крайна сметка не се е стигнало до конкретно предложение. Тодор Славков е обявил своите финансови претенции, след което от екипа на Нико Тупарев не са го потърсили повече.

„Обявих своя хонорар и мисля, че не могат да си го позволят, тъй като повече не се свързаха с мен. Разбрах, че тази година бюджета е силно ограничен. Малко са истинските ВИП-ове у нас. Освен мен и още няколко човека, други няма“ – заяви през смях Тодор Славков пред вестник Галерия.

Той не пропусна да коментира и предстоящите избори. Според него е безсмислено да се гласува и е крайно време управляващите на местно ниво да поработят за държавата и дрипавия й народ!

Остави твоят коментар

коментар(и)