Categories
Без категория

Сидеров и Валери Симеонов си раздават целувки в кулоарите на парламента!

Лидерът на патриотите започна да раздава целувки на Сидеров.

Истински цирк се разигра в кулоарите на парламента преди броени минути. Докато Волен Сидеров обясняваше пред журналистите защо неговата партия няма да подкрепи съдебната реформа и промените в Конституцията, се появи Валери Симеонов, който с действията си искаше да провокира своя кумец и бивш подчинен в телевизия СКАТ.

Лидерът на Патриотичният фронт демонстративно извади 5 лева от джоба си и ги размаха пред всички като се провика: „Разобличени сме“ по повод нападките на Сидеров, че в момента наблюдаваме „купуване и продаване“ между партиите в 43-тото Народно събрание. Не стана ясно обаче, какво искаше да покаже Симеонов с изваждането на банкнотата. Възможно е депутатът да намеква за миналото на „Атака“, която се явяваше като „златен пръст“ в кабинета Орешарски.

Изненадващо обаче, Волен Сидеров устоя на провокациите на колегата си. Това мотивира съпредседателят на патриотите, който започна да му раздава целувки пред очите на цялата парламентарна група на Атака. И въпреки скандалните му действия, Сидеров не отвърна провокацията и продължи да защитава тезите си за реформата.

Остави твоят коментар

коментар(и)