Categories
Без категория

Серафим Тодоров се връща на ринга, за да се бие с Флойд Мейуедър!

Обсъжда се вариант за двубой между Тодоров и Мейуедър.

Американските медии все по-усилено спекулират, че бенефисът на Флойд Мейуедър на професионалният ринг ще бъде срещу единственият човек, който до момента е успявал да го победи – Серафим Тодоров. След победата си в „мача на века“ срещу Пакяо, тъмнокожият боксьор разкри, че през септември ще окачи ръкавиците на стената и ще се оттегли от бокса.

Журналисти от CNN твърдят, че вече са проведени разговори с българина и той е дал положителен отговор за подобен мач. Слуховете твърдят, че двубоят ще се проведе в САЩ, но все още не е ясна ориентировъчна дата, тъй като последната дума ще бъде на Флойд, от когото зависи дали ще има подобен мач или не.

Пред БЛИЦ най-добрият боксьор на България за всички времена разкри, че е получил покана да присъства на двубоя между Мейуедър и Пакяо, но я отклонил, тъй като цялото внимание е щяло да бъде насочено към него, а той не иска да „краде от тяхната слава“. Тодоров смята, че Мейуедър е повече бизнесмен отколкото боксьор и подбира противниците, срещу които да се бие. Според него обаче, Флой е избрал правилната тактика срещу филипинецът и победата му е напълно заслужена.