Categories
Без категория

Сензационен слух! Преслава направила аборт от Джино – gp-gallery.com

Преслава разби сърцето на Джино Бианкалана и е основната причина смуглият баровец да се прибере скоропостижно в Америка при родителите си, коментират близки до победителя от последното издание на „ВИП Брадър“, цитирани от столичен седмичник.

Джино и едрогърдата попфолк звезда се залюбили след края на риалити шоуто, където Преслава участва като гост-звезда и пред камерите демонстрира флирт с актьора Станимир Гъмов. Малко след като излезли от ВИП къщата, Джино съумял да вкара Преслава в леглото си, но наивно вярвал, че чалга дивата е с него, тъй като е пронизана от стрелите на Амур.

„Джино е добро момче, но е прекалено наивен, да не кажа глуповат. Изрично го предупреждавах да не се занимава с Преслава, тъй като тя го ползва за временен вибратор – той все пак е красиво момче със стегнато тяло, а тя е известна като жена, която не се отказва от плътските удоволствия и често сменя партньорите си, особено след раздялата си с Бирмата“, разказва близък приятел ан Джино.

Шампионът от „ВИП Брадър“ изкарал едва около 2 седмици като интимен другар на Преслава, като през това време изпълнителката се срещала и с други двама мъже – баровеца Недко Сланината и Фики Стораро.

Това, което съборило емоционално Джино Бианкалана обаче, е признанието на Преслава, че забременяла от него. Фолк изпълнителката обяснила на Джино, че няма никакъв вариант да роди дете от него и че ще направи аборт. Певицата се подложила на манипулация в частната клиника „Свети Лазар“, след което даже спряла да вдига телефона си на Джино и го отбягвала като прокажен.

Влюбеният до уши в звезда №1 на попфолка Бианкалана бил буквално съсипан, след като Преслава го зарязала, свидетелстват и други познати на Джино. „Лично аз не зная, че е направила аборт от него, но със сигурност той напусна България заради нея. Сподели ми, че не иска да стои повече тук, защото мисли постоянно за нея и неволно започнал даже да я следи. Бил лудо влюбен в нея, искал дете, а тя се подиграла брутално с чувствата му. Взе си самолетен билет и отпраши обратно за Америка“, разказва приятел на наивния шампион в риалити формата на Нова тв.