Categories
Без категория

Сензационен слух: Криско отсвирил Ася – gp-gallery.com

Най-актуалната светска двойка – рапърът Криско и плеймейтката Ася Капчикова, са сложили край на връзката си, сочи последният светски слух. В понеделник вечерта Криско се похвали със снимки от екзотичната дестинация, на които обаче за учудване на всички е сам. Феновете му веднага започнаха да се чудят къде е плеймейтката му, с която уж са много влюбени, пише столичен всекидневник.

Самата тя не закъсня с включването си и само след няколко часа публикува собствени снимка в социалната мрежа. За учудване на всички обаче те бяха от София. Това веднага породи слуховете, че двамата влюбени са се разделили. „Ако още са заедно, защо Ася не е на романтична почивка с Криско?
Другата версия за причините двамата да не са заедно на почивката е, че рапърът се е стиснал, типично по габровски, и не е желал да се раздели с още няколко хилядарки, за да плати воаяжа на любимата си.

На кадрите от Бали клюкарите разкритикуваха телосложението му. Те го попитаха как може млад човек да се запусне така и да има такива отпуснати телеса, каквито се виждат на фотосите. За разлика от него, Ася не излиза от фитнеса, има плочки на корема и може да се похвали със завидна форма.

loading…