Categories
Без категория

Семейство Вулеви заплаши съквартирантите с физическа саморазправа

Стигна се до физическа саморазправа между Людмила и Кали.

Албена Вулева и майка й продължават да дразнят своите съквартиранти. Всекидневно те успяват да изнервят поне един от тях до краен предел, като най-често обект на техните атаки са певиците Камелия Воче и Кали. Те водят словесна война от няколко дни, която е на път да взриви обстановката в Къщата.

Албена Вулева и Людмила успяха да докарат Камелия Воче до предела и певицата беше на крачка от напускане на най-известната къща в България. В крайна сметка певицата прояви благоразумие и реши, че за нея ще бъде по-добре да остане в предаването докато зрителите не я изгонят от там.

Кали от своя страна не остана длъжна на своите съпернички и от тогава насам не остави Людмила на мира. Тя постоянно я нападаше по най-различни поводи, свързани най-често с нейната хигиена. Това доведе до саморазправа между двете. Те успяха да си разменят няколко шамарчета преди да бъдат разтървани от останалите съквартирантки. ВИП Брадър обаче, не предприе нищо относно техните действия. Очаква се тази вечер в живото предаване да разберем какво ще бъде решението на Големия брат!

Остави твоят коментар

коментар(и)