Categories
Без категория

Сградата на ДПС в Ловеч осъмна с надпис „Вън от България“

Надписи „Вън от България“ изографисаха стените на сградата на ДПС.

Тази сутрин местните представители на ДПС в Ловеч са установили, че сградата, в която провеждат своите събрания и работят в полза на партията е била надраскана със скандални надписи на етническа основа. Един от тях призовава Движението за права и свободи да напусне България. Освен него е имало още няколко патриотични надписа, които малко или много подсказват за зараждащото се етническо напрежение в страната.

Областните лидери на партията споделиха, че са учудени от този акт, тъй като по време на предизборната кампания и самите избори не е имало провокация или настроения срещу тях. Видимо раздразнени от вандалската постъпка, те зададоха конкретен въпрос към българския народ. Областните управители питат „Това ли е прословутата толерантност на българите спрямо другите етноси“.

От ДПС не виждат връзка между тази хулиганска проява и избирането на Джейхан Ибрямов за народен представител от Ловешка област. Те добавиха, че г-н Ибрямов е избран с достатъчен брой гласове за депутат и от 2005 година насам партията е увеличила на 100 процента своите привърженици!

Остави твоят коментар

коментар(и)