Categories
Без категория

Светлана Василева върти хора и баница – gp-gallery.com

Любимката на Катя и Здравко от „Ритон” – Светлана Василева, напусна сръбското шоу „Парови” („Двойки”) само седмица след старта му. Плеймейтката си тръгна по собствено желание и под предлог, че това не е нейната игра, пише „Монитор”. „Участвала съм в много формати, но не и с тази идея. Тук има много по-хубави и интересни жени от мен, които не трябва да бъдат номинирани за изгонване. Искам да си ходя у бугарско”, обясни тя в ефира на „Хепи тв”.

Въпреки че на първите елиминации блондинката разполагаше с преводач, тя изреждаше аргументите си с охлювско темпо, вмъквайки думички като „лепа” за престиж.

Риалитито повелява живот в лукс и изолация, досущ като във „Вип брадър”, но в него няма екстремни мисии, чийто резултат реже от залъка на съвкартирантите. В помещенията с мутробароковия интериор разпускат мъже и жени на възраст от 20 до 50, а целта на престоя им там е да срещнат любовта. Амбицията на плеймейтката бе да избута пълните два месеца във формата, за да оправдае максимално хонорара си, който според мълвата клони към 100 000 евро. С пристигането си на родна земя Василева споделила пред близки и истинската причина да си тръгне от „Парови” – не й позволявали да спи до късно, а когато имала здравословен проблем, от екипа й отказали достъп до личната й аптечка.

Блондинката била огорчена и от факта, че доста от обещанията на продуцентите не били спазени, но така й не уточнила кои.
По време на краткия си престой в шоуто Василева се опитала да впечатли съвкартирантите си, приготвяйки баница по рецепта, която Ернестина Шинова й показала във „Вип брадър”. От видеата, качени във Фейсбук става ясно, че й е било видимо трудно да се впише в общите им забавления. Едно от тях бе концерт на група, която свири в хола им „Македонско девойче” и местни сръбски шлагери. На фона на изпълненията облечени като за абитуриентски бал момичета пиеха бира от кен, а по-атлетичните момчета си късаха тениските от екстаз. Плеймейтката ги наблюдава безучастно и с мъка позволи на един от кавалерите да я завърти театрално в обятията си.