Categories
Без категория

Светлана Василева влезе в къщата на най-популярното сръбско супершоу „Парови“ – gp-gallery.com

Светлана Василева започна участието си в най-гледаното телевизионно шоу в съседна Сърбия – „Парови”. В превод от сръбски „Парови” означава „двойки” и е предаване от типа на „Биг брадър”, но отвъд Калотина е с много по-голяма популярност и рейтинг от „Големия брат”. Риалитито върви целогодишно по националната „Хепи ТВ” и в него под един покрив съжителстват 20 души – както популярни личности – музиканти, актьори, футболисти, така и обикновени сърби.

„Поздравявам цяла България, Всичките ми приятели. Майка ми и баща ми. Дойдох в това риалити, за да създам нови приятелства с вас сърбите, защото знам, че сте много весел народ”, бяха първите думи на Светлана, след като прекрачи прага на къщата на „Парови”.

С влизането си Светлана зарадва всичките участници в шоуто, пишат медиите в съседката ни. Представяйки се, Гонзовица каза, че се е снимала за Playboy. „Имам хубаво тяло и имам какво да покажа”, добави тя.

Светлана, пишат в съседката, не знае сръбски, но обеща да се опита да го научи, за да може да си говори с другите участници. „Очаквам от риалитито да се случи нещо интересно, да срещна нови приятели… Мога да кажа, че съм доста интересна и забавна и знам как да забавлявам зрителите, а как ще успея – това е моя тайна”, каза още Гонзовица.

В продължение на 3 месеца участниците ще живеят в луксозен дом, обзаведен с тежки барокови мебели. Тайната къща се намира в един от кварталите на Белград, строго охранявана от десетки чифта оптични „очи”. Освен хонорарите, които всеки участник получава по договор, половината от тях напускат Къщата с допълнителни парични награди. За разлика от риалити форматите у нас, в които такава обикновено получава само големият победител, в „Парови” допълнителни суми гушват всички, класирали се до десето място.

Така например миналия сезон победителят е получил 40 000 евро, вторият 25 хил. евро, третият и четвъртият съответно 15 и 10 хил. евро, а останалите шестима участници – по 5000 евро. Светлана Василева е една от участничките в международното издание на „Парови”. В него ще има съквартиранти от Хърватска, от Франция.

„Спряхме се на Светлана Василева, тъй като в последните месеци тя е сред най-популярните дами във вашата страна – достигна до финала на „Биг брадър”, на кориците на почти всички списания е, а освен всичко друго е и изключително красива и секси и сръбските мъже ще полудеят по нея”, убедени са продуцентите на „Парови”.

В комшийското риалити е денонощен купон. Два или три пъти в седмицата в Къщата гостува оркестър и певачица и сръбските хитове звучат до зори. Храната и алкохолът са на корем, няма мисии, от които да зависи бюджетът на съквартирантите. В западната ни съседка „Велики брат”, както е познат „Биг брадър”, е претърпял огромен провал, а „Парови” в момента е най-гледаното шоу. Героите в него обикновено влизат сингъл и често го напускат обвързани.