Categories
Без категория

Светлана Василева, бивша Гонзовица, се омъжва за богаташ от Стара Загора с пръстен за 12 000 евро – gp-gallery.com

Светлана Василева наистина минава под венчило. Бившата мис Плеймейт получи предложение за брак и годежен пръстен на стойност 12 000 евро, съобщава HotArena. Невероятно скъпото бижу е купено от чужбина, а кой е тайнственият годеник, предложил брак на моделката, все още не е ясно. Василева предпочита да не коментира кой е мъжът до нея и в момента единствено се знае, че е роден в Стара Загора, а семейството му е изключително богато.
Новината за годежа дойде като гръм от ясно небе, тъй като доскоро моделката нямаше никого до себе си. Светлана дори имаше известни проблеми заради бивше гадже, но всичко това вече е в миналото. С новото си гадже Василева се запознала покрай Русата Златка. Най-вероятно модната дизайнерка дори ще бъде кума на сватбата на приятелката си.

Предложението за брак на двойката било малко спонтанно, тъй като решили да се оженят по време на ваканция в Банско. Влюбените се скарали и ядосаната Светлана решила да изяде едно шоколадово яйце. Когато го отворила обаче вътре намерила пластмасов пръстен. Двойката решила, че това е знак от съдбата и годеникът й не се колебал, а веднага й предложил. Моделката пък без много чудене казала „Да”, спомнят си те.

Когато се върнали от почивката, Василева получила истински диамантен пръстен, въпреки че са заедно едва от месец и половина. Самата Светлана признава, че й е било доста трудно, докато е живеела сама, тъй като виждала как приятелките й създават семейства, а тя все оставала настрани.

„Факт е, че имам много обожатели, но не мога да се доверя на повече от тях. Не знам дали са с мен, заради мен самата, или просто защото съм известна в момента. Не ми е лесно да се доверявам”, споделя още Светлана Василева. Моделката не крие, че е преживяла веднъж подобно предателство и затова сега трудно прави подобни стъпки. Но е щастлива, че най-после е открила сродна душа.

Що се отнася до предложението за брак, съвсем наскоро Светлана е получила и второ. Българин живеещ в Атланта също й предложил да му стане съпруга, но тя не го взела насериозно. „Приех го като шега. Офертата дойде по Фейсбук и не мисля, че е наистина сериозна”, смее се на тази история Василева.