Categories
Без категория

Сашо Кадиев се разплака в ефир: Така и не успял да се види с Илия Добрев преди да почине – gp-gallery.com

Изключително емоционално реагира водещият на предаването „Преди обед” по bTV Александър Кадиев по време на разговор за актьора Илия Добрев, който почина на 19 февруари. Кадиев, който също е артист, се разплака докато говореше за Добрев с друг обичан преподавател в НАТФИЗ – Атанас Атанасов.

Атанасов разказа как помни първата си среща с Добрев: „Мисля, че бях студент, и видях как тичаше по „Раковска” към Сатиричния театър и върху раменете си носеше едно малко момченце, вероятно това е бил синът му. Невероятна гледка! И последният път беше, може би преди 10-ина дни, когато на отсрещния тротоар на „Раковска” също го видях как крачеше бавно”.

„Аз не мога да кажа нищо, защото се разстроих”, каза Кадиев. „Друго се сещам, как му звънях миналата година, когато разбрах, че е болен от рак, и му се обадих да го чуя. Исках да се видим. Той каза: „Саше, разбира се, когато намериш време ми се обади да се видим”. И аз така и не намерих време. И си давам сметка как човек пропуска тези моменти – да се види с близките си хора докато са живи”, сподели той с треперещ глас и не сдържа сълзите си.

loading…