Categories
Без категория

Само 18 футболисти заминаха с ЦСКА за Тетевен

Армейците отпътуваха за лагер-сборът в Тетевен.

Днес армейците стартират лятната си подготовка за новия сезон във „В група“. Червените се събраха в 10:00 часа пред стадион „Българска армия“, откъдето отпътуваха за спортната база в Тетевен, където ще проведат първият си лагер. Най-голямата въпросителна около отбора беше кои футболисти ще бъдат селектирани от новият треньорски щаб на клуба в лицето на Христо Янев и неговите помощници.

Както обявиха на вчерашната пресконференция, новият ЦСКА ще бъде съставен от изцяло български футболисти, сред които ще преобладават юношите и млади играчи с висок потенциал за развитие. Божидар Чорбаджийски, Григор Долапчиев, Радой Божилов, Васил Попов и Милен Кикарин са част от юношите които се завръщат на Армията.

Към тях се присъединяват Александър Бранеков, Иво Иванов и Преслав Йорданов от Локо София, Николай Цветков от Локо Горна Оряховица, Момчил Цветанов от Ботев, Кирил Динчев от Литекс и ветеранът Стоян Колев. От старият отбор пък остават Анатоли Господинов, Борис Галчев и Петър Витанов. Очаква се в близките дни още футболисти да подсилят армейците.

Остави твоят коментар

коментар(и)