Categories
Без категория

Само Антония и Атанас запазиха брака си от „Женени от пръв поглед“

Останалите две двойки се разделиха след изтичането на 6-те седмици.

Двамата бяха фаворити на публиката от самото начало на предаването. Те демонстрираха истински чувства и не играеха пред камерите, за разлика от някои участници. Въпреки че шоуто още не е свършило официално, то крайния срок, който имаха влюбените двойки – 6 седмици, изтече и ако решат могат да се разделят. Антония и Атанас обаче, са успели да хармонизират отношенията си и все още продължават да живеят под един покрив.

Положението при Гергана и Георги обаче, съвсем не е същото. В последния епизод на предаването видяхме, че отношенията между двамата не са добри и разпадът на връзката им е въпрос на време. Гери обвини своя съпруг, че е лицемер и променя поведението си, когато има камери, а той от своя страна философски отбеляза, че двамата са от различни светове.

Ситуацията при Светлана и Стефан също не е цветуща. Въпреки че, на пръв поглед си допаднаха, двамата се отдалечават все повече един от друг. Постоянните им ангажименти в работата са се оказали основна причина за раздялата им след края на предаването.