Categories
Без категория

Руските малки секси котета го закъсаха заради срива на петрола – gp-gallery.com

Бляскави и изискващи сериозна поддръжка руските любовници са изоставяни една след друга от своите омъжени чичковци паричковци, които търпят щети заради икономическата криза и вече не са способни да издържат финансово на своите скъпи живи играчки. Въпросните жени, известни с прозвището „содержанки”, които се рекламират в специализирани сайтове за богати палави татенца, сега се сбогуват със своя луксозен начин на живот, защото парите на спонсорите им свършват.

Тайните любовници са принудени да работят както всички други и да забравят за тайните си похождения в петзвездните хотели.

Содержанката Марина, която не иска да бъде снимана, разказа пред „МейлОнлайн”, че е разчитала на парите на своя богат приятел, за да отгледа своите две деца от предишен брак. 35-годишната Марина споделя: „Смятам, че съм ценна част от портфолиото на мъжа, защото му осигурявам висококачествена връзка, включително секс, и никога не му причинявам проблеми. Аз съм красива, а той се гордее да ме показва на приятелите си по време на ски почивките. Говоря английски и италиански. В речника ми думи като „не съм в настроение” и „ожени се за мен” просто не съществуват. Спонсорът ми обаче не мже вече да ме издържа. Затова имам нужда от пари”.

Марина обяснява, че нейната издръжка, възлизаща на около 2000 британски лири се смята за „скромна” в Москва, където нейните приятели содержанки са прибирали до три пъти повече във вид на кеш и подаръци. Издръжката й обаче е шест пъти по-голяма от заплатата й на служителка в ясла.

Марина е една от хилядите кандидат-любовници, които открито се предлагат с провокативни снимки в специализирани сайтове за намиране на спонсори. Някои позират в кожени ботуши с високи токчета и по бельо. Други се рекламират като дами с изтънчено поведение, само за бизнесмени с изтънчен вкус.

Феноменът на содержанките е аналог на изконната тенденция на „захаросаните татета” на Запад. Содержанките обаче изискат повече от своите спонсори, които задължително трябва да им осигурят апартамент и екскурзии.

Инна Ройзман, психоложка и сексоложка от Москва, казва, че жените, искащи да станат содержанки, са изправени пред сериозна конкуренция заради спадащите цени на петрола и санкциите срещу Русия.

Спадащите доходи на руските бизнесмени са ги накарали да направят избор между своите съпруги или любовниците си. Твърди се, че изборът масово е в полза на съпругата. „Само през миналата седмица шест клиентки ми се оплакаха, че мъжете им са го изоставили и са спрели да им дават пари”, казва Ройзман. По думите й, такова нещо се е наблюдавало само по времето на икономическата криза от 2009 година.