Categories
Без категория

Родители обвиниха съдия Ченалова, че е пуснала убиецът от дискотека „Соло“

„Въпреки, че е задържана, Ченалова отново се ползва с привилегии“, заявиха Въжарови.

Родителите на убития преди 6 години Кирил Въжаров пред дискотека „Соло“ – Радмила и Михаил бяха гости в сутрешния блок на БТВ, за да коментират задържането на съдия Ченалова и да разкажат подробности относно техния случая, който е бил ръководен от нея. Те разкриха, че са присъствали в съда при гледането на мярката за неотклонение, тъй като са искали да видят какъв ще бъде моралът й, но не са останали доволни от видяното.

Двамата се върнаха назад във времето и споделиха, че съдия Ченалова е дала паспорта на убиецът на сина им и му е заявила: „До 24 часа, моето момче, напускай България, давам ти шанс”. Според бащата на покойния Кирил, тя е пуснала на свобода рецидивист, който е извършил няколко убийства. Михаил Въжаров сподели, че Ченалова е освободила убиеца, тъй като й е било обещано място в търговското отделение.

Радмила пък посъветва родителите на прегазеното дете в Панагюрище да не се надяват на бърз и справедлив процес, тъй като според нея делото ще се гледа няколко години и каквато и присъда да бъде наложена, тя ще бъде малка сравнение с отнемането на живота на малкия Петьо.