Categories
Без категория

Реформаторският блок не е доволен от избрания водач на листата във Велико Търново

Напрежение между реформаторите относно листите във Велико Търново.

Сериозен скандал е на път да се разрази в състава на Реформаторския блок. Причината за него е съставът на листите за предстоящите избори през октомври. Структурата ДБГ, която е част от Реформаторския блок изрази острото си възмущение относно присъствието на кмета на град Свищов Димитър Благов.

„Присъствието на лицето Димитър Благов в листите е крайно неприемливо за нас поради няколко причини. Първо той е пряко свързан със съмнителни лица от сивия сектор. Ако хвърлите едно око на вече забравения списък на Краси Черния, който беше публикуван в медиите преди време, там ще видите, че под номер 38-39 фигурира името „Благов – кмет Свищов“. – коментира Калин Костов, член на ДБГ.

„Имаме информация, че ректорът на Стопанската академия в Свищов – Величко Адамов се е нагърбил със събирането на средства за предстоящата кампания. Връзката между него и Димитър Благов е ясна за всички в региона. Всички знаем, че Свищов се управлява не от неговия кмет, а именно от ректорът на академията! – обобщи Костов пред Нова Телевизия.

коментар(и)