Categories
Без категория

Ревльото Миро от „Биг Брадър“ натиска жена си за бебе – gp-gallery.com

Мирослав Атанасов, победителят от втория сезон на „Биг Брадър”, е профукал до стотинка 200-те хиляди лева, които спечели от шоуто. Ревливият риалити герой вече не може да се похвали с висок стандарт на живот и е принуден да се придвижва из София с вехт, очукан автомобил, пише HotArena.

Снажният брадър бе засечен през седмицата да води актуалната си половинка Катя Дюлгерова на гинеколог, пише столичен седмичник. Двамата са заедно от 5 години, но все още нямат свое общо дете. Единственото хлапе в семейството им е 12-годишният Денис – рожба от предишна връзка на майка си.

Напоследък Миро и Катя усилено работят за бебе и вероятно затова онзи ден се озоваха в „Майчин дом”. До болницата стигнаха с раздрънкато им возило, което изглеждаше така, сякаш всеки момент ще се разпадне. Припомняме, че Атанасов стана мега звезда през есента на 2005-а, когато в „Биг Брадър” се заформи любовен триъгълник между него, тогавашната му половинка Елена и фризьора Мъро.

Жената на Миро хлътна по коафьора, а изоставеният съпруг взе нон стоп да рони сълзи по изгубеното щастие. Като компенсация за страданията си клетникът получи голямата парична награда, която побърза да инвестира в строителен бизнес. Впоследствие обаче икономиката влезе в криза и брадърът бе принуден да обяви фалит. Днес Миро не поддържа никаква връзка със сложилата му рога Елена. Той дори не й звънна да я поздрави, когато наскоро тя стана майка.