Categories
Без категория

Разкриха пиперлива тайна на певицата Емануела! – gp-gallery.com

Емануела се оказа голяма фенка на Наталия Кобилкина. Певицата следи с интерес изявите на сексоложката и попива съветите й. Особено я впечатляват онези, които касаят правенето на френска любов, твърди HotArena. Онзи ден чалга звездата сподели цитат на Наталия на страницата си във фейсбук. „Мъдростта” гласеше: „Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, на този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми”, пише столичен всекидневник.

„Кобилкина, казвай ги по-рано тези работи!”, написа коментар Емануела под прозрението на разтропаната рускиня. С което даде да се разбере, че занапред задължително ще практикува фелацио в ранните часове на деня.

Фолк звездата вече напълно е преодоляла раздялата си с милионерския синковец Димитър Динев – бащата на второто й дете. Тя е категорична, че моминството й се отразява много добре и скоро няма да се обрече на друг мъж.

„Изпълнила съм си мисията, имам две прекрасни деца и сега животът ми преминава в някакъв нов етап. Не можах преди да се насладя на свободата си, защото все влизах от връзка във връзка, но в момента се чувствам много добре и ще продължа да съм си сама и да правя каквото си пожелая”, споделя Емануела.

С новите си възгледи певицата се опитва да зарази и приятелките си и най-вече тези от тях, които също са преминали през тежки раздели. Преди дни чалга звездата постна няколко снимки от купонясването си по женски със своя наскоро зарязана от мъжа си позната. Под кадрите пък написа коментар, адресиран до бившия интимен партньор на дружката й. „Ти си плъх! Нека други да имат жена ти и да берат плодовете й, а ти се радвай на евтините мърли и долните парцали в града като всички прости и малоумни мъже!”.

Пак под същите снимки Емануела се обърна и към приятелката си. „Гери, обичам те, не се ядосвай – той губи!”, гласеше краткият съвет.

Източник: БЛИЦ