Categories
Без категория

Пълна излагация! Алисия пусна неграмотен статус за Ники Михайлов – gp-gallery.com

Фолк певицата Алисия разкри, че е разочарована от връзката си с Ники Михайлов. Навръх рождения си ден тя призна, че вратарят й е дал „добър“ урок да не хвърля чувствата си на „вятАра“, пише „България Днес“.

Да, с тази правописна грешка Алисия изписа думата, което предизвика доста бурни коментари и обиди по адрес на чалга дивата. „ВятАра явно я е вял на бял кон, когато е била първи клас“, подиграват се зевзеци.

По-интересното обаче друго – посланието, което вложи фолк певицата в думите си. „Христовата възраст, тя не позволява да хвърляш на вятара мисли, емоции и чувства! Получих много уроци и много подаръци от съдбата, така че на 33 имам всичко, за което съм мечтала като малка! Благодарна съм за шансовете в живота си и си пожелавам само аз и близките ми да сме живи и здрави и винаги да мога да бъда опора за сина си!“, написа Алисия в социалната мрежа по случай рожден си ден.

За всички стана ясно, че частта с хвърлените емоции и чувства на „вятАра“ и уроците, които е получила от съдбата, е насочена към връзката й с Ники Михайлов. Откакто двамата са разделени, Алисия не си бе позволява директни упреци към футболиста. На рождения си ден обаче певицата си направи равносметка.

Може би и затова фурията реши да празнува в тесен кръг – само с новия си приятел Георги Станоев, сина си Валерко и майката на Бирмата – Лидия Станоева.