Categories
Без категория

Проектът HAARP отговорен за жертвите на стихиите в България

ХААРП е виновен за наводненията в България

От много време се коментира, че САЩ разполагат с технологията HAARP, която е способна да манипулира климатичните условия и да предизвиква природни аномалии, а сега американците потвърдиха за съществуването на тази „машина на времето“, с която могат да се причинят огромни щети.

Реклама:

HAARP означава High Frequency Active Auroral Research Program или както се твърди официално – Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние. Твърди се, че самата технология е базирана в Аляска и се пази строго от военните сили на САЩ. Към този момент ставахме свидетели само на определени слухове, спекулации и догадки, но сега е ясно, че тази технология съществува и тя едва ли се използва само за проучване на полярното сияние.

Технологията включва множество големи антени, които излъчват радио вълни на много ниска честота, а това неизменно влияе на йоносферата, която в следствие на манипулациите започва да предизвиква вибрации, предизвикващи статично електричество.

За „жертви“ на HAARP се спрягат цунамито, което заля Япония, земетресения, градушки, а и дори за случващото се в България. В страната ни от много години не е имало толкова силни дъждове и бури, а очевидно и не сме подготвени за природни бедствия, тъй като дадохме достатъчно жертви, само за няколко дена. gp-gallery.com наистина смята, че САЩ са отговорни за случващото се у нас, а вие как смятате?

Остави твоят коментар

коментар(и)