Categories
Без категория

Продуцентите са устроили капан на Евгени Минчев

Продуцентите са устроили капан на модния експерт.

Не е тайна за никого, че голяма част от случващото се в Къщата е предварително начертано от продуцентите, които са планирали не една и две ситуации, които трябва да се случат под тяхното вещо ръководство. Общо взето представянето на голяма част от съквартирантите е като „кукла на конци“.

Неслучайно в къщата са вкарани различни характери, които в реалния живот имат сериозни търкания и скандалите помежду им са публично известни. Такива например са отношенията между Камелия Воче и Евгени Минчев или влизането на Зорница, която е основната причина за раздялата на Жени и Тачо. Така че тепърва градусите и напрежението в Къщата ще се увеличават и е въпрос на време първия сериозен скандал да избухне.

В жълтата преса вече се мълви, че „основна фигура“ в предаването ще бъде Евгени Минчев. Една от „изненадите“, които са му приготвили продуцентите е свързана с неговата сексуална ориентация. Той неведнъж е споменавал, че е хомосексуалист и си пада по мъже, но много хора поставяха под съмнение това. Сега от ВИП Брадър са решили да „покажат истината на цяла България“. За целта членът на Политбюро ще бъде обект на ласки и свалки от страна на знойна красавица в шоуто, но все още не се знае коя ще бъде тя! Най-вероятно става дума за скандалната Ели Кучкова!

Остави твоят коментар

коментар(и)