Categories
Без категория

Призовават Корнелия Нинова на детектор на лъжата! – gp-gallery.com

Най-любезно каня председателя на БСП Корнелия Нинова и члена на ИБ Кирчо Добрев на тест с полиграф – те да ми отговорят на 2 въпроса, аз ще им отговоря на толкова колкото пожелаят, това заяви днес управителят на „Агромах“, Методи Бачев, по повод твърдения на Нинова и Добрев, уронващи авторитета и имиджа на фирмата, съобщава struma.com.Ето какво още каза Бачев: Очаквам в рамките на една седмица да се разберем за часът и мястото на срещата, ако те не се обадят, ще считам, че са се извинили публично за откровените лъжи и инсинуации, които разпространиха по адрес на „Агромах“. Отделно от това, разпространените от висшите функционери на БСП твърдения по адрес на фирмата са клевети и моите адвокати вече работят по завеждане на персонални дела и срещу двамата лидери на БСП.

Исковете са многомилионни и след като спечелим делата, а ние със сигурност ще ги спечелим, ще дарим парите за благотворителност. Ние от „Агромах“ няма от какво да се страхуваме и срамуваме така, че искрено се надявам двамата да имат куража и доблестта да се изправят срещу мен и пред детектора на лъжата и да отговорят на моите 2 въпроса.. Аз нямам депутатски имунитет, не съм на държавната хранилка и нямам за какво да се притеснявам. Фирмата осигурява работа на над 3 600 работника, има огромен машинен парк, има история! И няма да позволя някои с лека ръка да я зачеркват.

Припомняме, че от БСП поискаха оставката на шефа на АПИ Лазаров, заради това, че фирма Агромах, приоритетно по негово време е спечелила почти 90 % от поръчките за строителство на пътища, уличавайки пътния шеф в нескрита пристрастност. Ще потърсим Корнелия Нинова и Кирил Добрев за коментар на обявения „дуел“ и ще ви съобщим приемат ли предизвикателството на Бачев.

Източник: БЛИЦ