Categories
Без категория

Преслава печели „Капките“? – gp-gallery.com

Поп-фолк дивата Преслава е сигурният победител в започналия преди няколко дни музикален формат „Като две капки води”, мълви се упорито в светските и телевизионните среди.

Кралицата на чалгата е най-голямата звезда в селекцията от известни персони за новия сезон на шоуто, в което те имитират родни и световни музикални величия. Откъдето и да погледнеш участниците, певицата от Добрич няма реална конкуренция в лицето на нито един от останалите, както и никой от тях не може да се похвали с огромната фенска маса, каквато притежава Преслава и която безспорно ще й окаже голяма подкрепа в есемес гласуванията занапред.

Сред останалите звездни имитатори са още Орлин Павлов, който

вече е втръснал на хората

заради няколкото спечелени риалити формата в биографията си. Актьорът Калин Врачански не е гастролирал скоро на малкия екран след сериала „Стъклен дом” и може и да бъде интересен на публиката до известно време, но едва ли ще привлече повече симпатии, отколкото Преслава.

Колегите му Герасим Георгиев-Геро и Джулия Бочева пък като че ли са чучнати просто за пълнеж в „Капките” и прогнозите са, че ще са аутсайдерите в този сезон. Поли Генова също започна да омръзва на зрителите, след като от едно известно време е на всяка манджа мерудия.

Жоро Низамов – режисьор по образование, актьор-комик по професия и певец по душа, в предишните сезони отговаряше за актьорската подготовка на участниците, а през този сам ще се пробва сред тях, но от продуцентска гледна точка няма да е рентабилен като краен победител.

Певците Прея и Светльо Христов пък не се радват на особено голяма популярност и така безспорният фаворит за първото място остава Преслава.

Самата тя е поставила условие пред продуцентите, че ще приеме поканата им, ако триумфира като имитатор №1. Както е известно, Преслава участва и във „ВИП брадър” през есента, но там нямаше как да спечели, тъй като предварително бе уговорено да напусне преждевременно формата. Митко Пайнера настоя златната му кокошка да не се бори за голяма награда, тъй като

шоуто съвпадна с предизоборната кампания

за местния вот, а тя бе поръчана от някои партии за концертите им из страната.

Сега Преслава смята да се завърне триумфално в тв ефира и е твърдо решена да си тръгне с наградата. Освен това една от скритите й цели е да успее да надмине по успех всеобщия любимец и победител в предишния сезон на шоуто – Ненчо Балабанов, а също колегата си в жанра Азис.

Вече се разчу, че за да влезе в „Капките” и да покаже докрай певческите и актьорските си заложби, от шоуто са предложили рекорден хонорар на чалга дивата! Сумата наистина чупи всички досегашни рекорди – 250 000 лева. И макар да не е официално потвърдена, проста калкулация със сумите, които изпълнителката заработва иначе, гастролирайки по кръчмите, показва, че четвърт милион е достатъчен, за да може тя да се лиши от нощните участия за периода, в който участва в шоуто. Преслава се превръща вероятно и в най-скъпата звезда у нас след Парис Хилтън, която прибра около 500 000 лв. и се обзаведе с розово ферари след по-малко от 72 часа престой в България.

Изпълнителката влезе в „Капките” само ден след церемонията по връчване на Годишните музикални награди на „Пайнер” за 2015 г. Добричлийката е

била 7 пъти Певица на годината

първа е обявена за Музикален идол, а през 2014 г. в Турция получи приза „Най-добър чуждестранен изпълнител”. „Обичам предизвикателствата, а и от малка мечтаех да стана актриса. Справям се доста добре с това! Най-силното ми качество е самоиронията”, сподели Преса, която очевидно не се страхува да излезе извън чалгата и да покаже уменията си да изпълнява и други музикални стилове.