Categories
Без категория

Пребиха зверски репортер на ТВ7 в Перник!

Репортерски екип на ТВ7 беше нападнат пред дискотека в Перник.

Репортерски екип на телевизията беше нападнат и пребит в Перник. Повод за разигралия се въргал в миньорския град е скандалния репортаж, който беше излъчен в ефира на телевизията. В него поставено лице извърши „сделка“ за покупка на амфетамини.

Вероятно това не се е харесало на определени хора в „ъндърграунда“, тъй като по време на снимки един от операторите на репортерския екип на журналистическото предаване „Жега“ пред известна дискотека, беше нападнат от четирима души въоръжени с бухалки и боксове.

Пребитият журналист е откаран веднага за спешна медицинска помощ, където са установени няколко травми – пукната челюст и кост на дясната ръка, множество подутини по тялото и няколко шева на крака. Техниката на операторския екип пък беше унищожена. В интернет пък бяха разпространени ексклузивни кадри от побоя заснет от втория операторски екип на телевизията.

Започнато е моментално разследване по случая от страна на полицията. Според информация на ТВ7 разследващите органи работят по случая, като главен заподозрян за побоя е известния наркодилър в Перник Кинтата.