Categories
Без категория

Помогнете на Дияна Илиева да се излекува от рак на белия дроб!

Изпрати смс с текст DMS DIANA на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС.

Тя е на 47 години и миналата година се разболява от рак на белия дроб. След като е установена болестта, Дияна се подлага на лечение в турска клиника в Анадолу. Там са направени много тестове и изследвания, след които бива назначено лечение с Xalkori 250 mg. Преди това са проведени 5 химиотерапии, които са дали много добър резултат. Лекарите дават много големи шансове на дияна да оздравее, ако продължи лечението си с въпросното лекарство.

За съжаление обаче, здравната каса не поема разходите за лекарството, тъй като не попада в нейния списък. То струва 11 000 лева на месец, а лечението трябва да се проведе поне 6 месеца, което означава, че Дияна има нужда поне от 66 000 лева, за да проведе лечението и евентуално да се надява, че то ще даде необходимия резултат.

Ако искате да съхраните надеждата за живот на Дияна може да изпратите есемес с текст DMS DIANA на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС за всички мобилни оператори. Може да преведете и по-сериозни средства по банковата й сметка, която може да откриете ТУК.