Categories
Без категория

Помогнете на Ани от Бургас да върне отново зрението си!

Нека помогнем на малката Ани да прогледне отново

Малката Ани от Бургас води тежка битка за зрението си, като нейни приятели, близки и роднини организираха редица благотворителни концерти, турнири и най-различни инициативи. 6-годишното момиченце е с вродени проблеми, като най-тежкото й заболяване е атрофия на зрителните нерви и ретините.

Ани все повече започва да губи зрението си, а единственото й спасение е лечение в Русия, което се провежда 2 пъти годишно, в клиниката „Микрохирургия глаза имени Фьодорова“ в Русия! Всяка една манипулация струва 3 900 евро, а сами се сещате, че държавата не покрива тези разходи и семейството на болното момиченце е изправено пред сериозно финансово изпитание.

Сега е организирана нова инициатива във Фейсбук, която е наречена „Изкуство в помощ на Ани“. Членовете на групата продават ръчно изработени бижута на символични цени, като до момента са събрани около 600 лв. за лечението на 6-годишното момиченце, но тази сума е недостатъчна. В капманията са се включили както известни личности, така и обикновени хора, съпричастни с тежката съдба на Ани.

Всеки, който иска да подкрепи Ани, макар и с малко може да го направи чрез страницата във Фейсбук, чрез смс на номер 17 777 с текст DMS ANITO, или директно чрез благотворителната банкова сметка на момиченцето, която е в ДСК. Ето и пълната информация:

Банка ДСК ЕАД
IBAN :ВG03STSA93000021021003
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

Можете да направите дарение и чрез PayPal, като изпратите пари на имейл help_ani@abv.bg

коментар(и)