Categories
Без категория

Поли Генова рязко забогатя, ето колко взима за участието си в Капките – gp-gallery.com

Съвсем скоро в класациите ще влезе нова най-богата звезда на България. След години на затишие и творческа криза певицата Поли Генова отново изгря на хоризонта. 29-годишната блондинка, спечелила преди време симпатиите на стотици тийнейджъри у нас, се завърна с пълна сила в родния шоубизнес, пише „България Днес“.

Освен че отново напомни за себе си на забравилите я телевизионни зрители, само за няколко месеца Полито успя да прилапа добра сума пари, уреждайки се със свое предаване по БНТ и участие в имитаторското шоу „Като две капки вода“.

От началото на годината Генова е водеща на предаването „Българският Топ 40“, което акцентира предимно върху българската музика и родните изпълнители. Поли има един час ефирно време всяка седмица, за което получава по няколко хилядарки на месец.

Парите, които прибира като водеща, не са нищо в сравнение с хонорара, който е взела за шоуто „Като две капки вода“. Певицата, която в момента отново е актуална и името й се завърна в медиите, се е спазарила за цели 10 бона, за да се прави на шут в имитаторското шоу.
Освен телевизионните си изяви изпълнителката играе главна роля в мюзикъла „Грозното пате“ и озвучава хитови анимационни филми, откъдето също си докарва стабилни доходи.

Както съвсем скоро стана ясно, Поли ще представи страната ни и на музикалния конкурс „Евровизия 2016“ през май в Стокхолм. Песента, с която Генова ще се яви на състезанието, за момента е сред фаворитите на букмейкърите за победа в тазгодишното издание.

Изборът на БНТ Поли да е българският представител вбеси редица родни музиканти, които в отворено писмо изразиха недоволството си от това, че блондинката не е избрана след певчески конкурс, както е в другите държави.

От националната телевизия заявиха, че въпросният конкурс не се е състоял поради финансови причини.

„Поради липса на финансови средства тази година не беше проведена национална селекция. Решението за избора на Поли Генова бе внимателно обмислено от страна на БНТ, след като бяха взети предвид сериозните й предимства и нейната силна популярност сред феновете на „Евровизия“. Тя вече е представлявала България на „Евровизия“ през 2011 година в Дюселдорф и беше водещ на детската „Евровизия 2015“ в София“, категорични са от ръководството.