Categories
Без категория

Плеймейтка припадна в магазин – gp-gallery.com

Родна манекенка припадна в магазин, твърди HotArena, позовавайки се на очевидец, който разказва на какъв нелеп случай се е натъкнал преди няколко дни. Свидетелят на инцидента коментира поредната вманиачена по слаботелесните форми и гладуването „моделка“.
Ето какво разказва очевидецът:

Станах свидетел на припадането на едно момиче. Случката се разигра в неделя, когато бях в магазин за козметика и видях как на едно момиче му прилоша и припадна. Когато се доближих, видях че е участничка от тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“.

Момичето се казва Снежанка, и е известна с това, че не се храни редовно. Дори сама казва, че имала анорексия, която в последствие е излекувала.

Проверка е установила, че въпросната Снежанка, по фамилия – Петрова, действително е била участничка в конкурса „Мис Плеймейт“ миналата година. Мацката е на 21 години и твърди, че изучава журналистика.

От снимките, на които се натъкнахме, изглежда, че девойката има перфектни форми и здраво тяло, така че дори и да е имала анорексия, то към днешна дата не може да се каже същото.