Categories
Без категория

Пламен Константинов: Победа срещу Германия ще ни даде шанс за медал

„Победа над Германия ни отваря вратите за медалите“, заяви Константинов.

Старши-треньорът на националният отбор по волейбол даде специално интервю за TV7, в което коментира предстоящото европейско първенство, което ще се проведе в България и Италия. Константинов сподели очакванията си за първият двубой на лъвовете, който е срещу Германия на 9.10 от 20:30 часа. Според него една победа срещу германците, ще ни отвори вратите към медалите.

Пламен Константинов посочи, че една победа над Германия би било добре дошла за нас, но дори да загубим това не означава, че всичко свършва. Той обясни, че първият мач е по-особен. Тогава всички тръгват да стават шампиони и са пределно мотивирани да покажат най-доброто от себе си.

Селекционерът заяви, че все още участието на Андрей Жеков и Тодор Скримов е под въпрос. Очакват се резултатите от изследваният на посрещачът, докато за разпределитеят на националният отбор ще се вземе решение малко преди първият двубой. Ще се види как реагира глезенът му на натоварванията и тогава ще се прецени дали Жеков ще може да излезе срещу Германия.

коментар(и)