Categories
Без категория

Пламен Константинов иска полуфинал на Европейското

„Трябва да бием Германия или Полша за полуфинал“, смята Константинов.

Старши-треньорт на националният отбор по волейбол за мъже говори пред медиите при първата тренировка на тима от подготовката за Европейското първенство, на което ще бъде домакини заедно с Италия. Пламен Константинов посочи, че за първи път от много време волейболистите имат предостатъчно време за подготовка.

Според него, ако бъдат избрани правилното време за високопланинска подготовка, лагерът в Белмекен може да се окаже изключително ползотворен за нашите състезатели. Той разкри, че целта на подготовката, ще е да се подобри възстановяването и издръжливостта, тъй като физика може да се прави и в София.

Целта пред националите ще бъде попадането в ТОП4. Константинов посочи, че, за да се случи това ще трябва да победим поне Полша или Германия. Старши-треньорът разкри, че стартирането ни срещу германците е лично негово желание и добре обмислен ход, който ще позволи на спортно-техническият ни щаб да се подготви максимално добре за двубоят от тактическа гледна точка. Пламен добави още, че поне до януари няма да поема клубен отбор, тъй като ще насочи усилията си към олимпийската квалификация през януари.

Остави твоят коментар

коментар(и)