Categories
Без категория

Пияни фенове тормозят Михаела Филева – gp-gallery.com

Михаела Филева е сред най-успешните ни поп певици, а от настоящия телевизионен сезон е и жури на предаването „България търси талант”. Филева никога не е залагала на скандала в кариерата си, но достойнствата, с които природата я е надарила, не остават недооценени, особено от мъжката част на аудиторията.

Най-голямата й болка била, че почитателите в нощните клубове, в които има участия, често я третирали като фолкаджийка, пише столичен седмичник.

Филева се появявала с предизвикателно облекло, но държала на живото пеене и танците и не смятала, че заслужава да бъде приравнявана към представителките на лекия жанр. На подпийналите мъже в дискотеките обаче им било безразлично как се чувства поп дивата и гледали на нея като на сексуален обект.

На един от концертите си в провинцията Михаела дори напуснала бара преждевременно, защото не издържала на селските прояви на гостите. Тълпа мъже късали тонове салфетки на главата й и я изпивали с жадни погледи. Наложило се откривателката на таланти да се обърне към охранителите, които да разкарат напористите и загорели мъжаги.

В друг случай пък заможен господин си позволил да тъпче едри банкноти в деколтето й. Филева не реагирала добре на бакшишите, защото не била свикнала да й се подават по този начин, за разлика от родните чалгаджийки, които са готови да пеят в скута на всекиго в замяна на столевка.

Все пак Михаела гледала да се оправя сама с наглите фенове и не възнамерявала да си наема лична охрана, защото не смятала, че е чак толкова голяма звезда. Понякога разчитала единствено на приятеля си Павел, който я придружавал на част от участията й и гледал както може да я предпазва от подобни неудобни ситуации.