Categories
Без категория

Пияна жена на косъм да наръга с нож Васил Найденов – gp-gallery.com

Васил Найденов пази невероятни любовни признания в арсенала си. Легендата на родната поп музика неведнъж е ставал обект на по-специално внимание от страна на своите почитатели. Преди години негова фенка до такава степен влязла в сюжета на собствения си филм, че години наред си представяла, че Кеца е нейн любим и двамата изживяват страстна любов, достойна за филмова лента.

„Беше направила дневници за всяка година, един ден дойде и му ги подари”, споделя мениджърът на звездата Ивайло Манолов.

Момичето било от Ямбол. Когато започва да описва въображаемите ситуации с певеца, е на не повече от 17-18 години. Наблюдавала го с възхищение от екрана и слушала постоянно песните му. А след това измисляла всевъзможни сюжети с него, които старателно описвала в детайли.

В един момент решила, че е време да се запознае на живо със „своя любим” Васил Найденов, за да му подари “очи в очи” своите дневници. Дълго време не събирала кураж да го направи. Години наред звъняла по домашния му телефон и мълчала в слушалката, А после описвала любовно дори мълчанието му.

„Това момиче мълча 7 години. До такава степен го харесваше. Смяташе, че са семейство”, допълва импресариото на изпълнителя.

Докато не навършила 25. Опаковала прилежно всичките седем изписани дневника и ги връчила лично на слисания певец. На тях пишело „Надежда и Васил Найденови”. Това го поласкало, разбира се, но останал и слисан пред дългогодишното постоянство на младата фенка. Преди това изпълнителят получавал от младата ямболийка различни подаръци, картички, но без дори да знае все още коя е.

Васил Найденов е от звездите на родната поп сцена, предизвиквали най-често силна любов в почитателите си. И логично – той пее основно за любов.Преди години старата врата на апартамента му например била цялата изписана с

„Обичам те, Васко”

Един ден певецът се прибрал от поредния си ангажимент и стоял неподвижно18_Vasko16.jpg известно време, преди да влезе в дома си. Навсякъде около изписаната с любовни послания врата имало цветя.

„Васко до последно не я боядисваше, не беше получавал чак такова обяснение в любов”, издава Ивайло Манолов. А и защото все пак му било интересно как ще продължи ситуацията. А тя продължила така – дамата се престрашила и се представила на своя идол. И днес двамата са дори приятели и се виждат от време на време на празници. Тя е родом от Пазарджик.

Миналата седмица звездата бе за кратко във Виена, за да се види с някои приятели и да използва възможността да запише нова песен. Навръх „Свети Валентин” обаче по традиция се раздал в Пловдив. Градът под тепетата има особен статут за него, защото както се изразява и самият той „там отслужих, изпълних дълга си към родината”.

„Бях в школата, станах младши сержант и ме разжалваха пред строя. Хванаха ме по пловдивските баири, че не юркам подчинените си да слагат противогази. Аз самият имах фобия от това приспособление”, откровен е Кеца днес.

И добавя с усмивка: „Там се научих и да си пера, и да си гладя ризите сам. Казармата е отвратителна, но там мамините синчета виждаха и другата страна на монетата”.

Върла почитателка организира негов фен клуб

Една от най-постоянните и върли почитателки на Васил Найденов впоследствие става и шеф на фен клуба на изпълнителя в столицата. Жената му симпатизирала още от ученическите си години. Буквално побърквала съученичките с манията по Васил Найденов. Докато един ден не сбъднала мечтата си – да познава идола си.

Жена се напивала от несподелена любов към него

Около Васил Найденов винаги е пълно с фенове, но сред тях има и маниакално настроени. Преди години изпълнителят бил в шок след сблъсък със своя почитателка. Пияна жена го нападнала с нож в хотел. Изпълнителят на „Адаптация” се разминал на косъм от най-страшното. В крайна сметка не му станала ясна причината за тази проява. Според запознати жената страдала от несподелената си любов към певеца, напивала се от мъка и вършела всевъзможни безразсъдни действия след това.

Мениджърът му Ивайло Манолов е с него вече 30 години

Ивайло Манолов е до Васил Найденов, откакто се помни. Грижи се и за професионалните, и за личните нужди на звездата. Превърнал се е в част от семейството му.

„И да не се бях срещнал с Васко, сигурно пак щях да бъда в услуга на музикалния бизнес. Защото още като много малък, 16-годишен, в квартала организирах „Златният Орфей”. Децата се събираха и всеки пееше песен.

Сцената беше тревната площ пред блока. Аз бях ръководител на програмата. Оттогава ми харесва да върша тази работа и сега я обичам”, споделя малко известен факт мениджърът.

Двамата с Васил Найденов се запознават през 1986 г. По това време Манолов работи в ДО “Музика” като помощник-режисьор. По време на подготовка за предстоящо турне Васил се спрял именно на Ивайло за организатор. „Той си избра мен, а десет дни по-късно заминахме за Съветския съюз. Това беше голямото първо мое турне. Та оттогава досега!”, добавя импресариото.

loading…